Pasfoto's

 

Het is niet voor iedereen even gemakkelijk om naar de fotowinkel te gaan om pasfoto’s te laten maken. Voor mensen die niet de mogelijkheid hebben om naar de winkel te komen bestaat er een mogelijkheid om pasfoto’s te maken op locatie.

Wij maken pasfoto’s in Noord-Brabant en Gelderland al vanaf één persoon. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld zorginstellingen, bedrijven, verenigingen, scholen en particulieren.

 

De pasfoto’s worden gemaakt voor:

1 persoon:                  €50

2 personen:                €45 p.p.

3 personen:                €40 p.p.

4 personen:                €35 p.p.

5+ personen:              €30 p.p.

10+ personen:            €25 p.p.

*Genoemde tarieven zijn exclusief voorrijkosten van €0,39 per kilometer.

 

Bij ons bestaat 1 setje uit zes gelijke pasfoto’s. Meer pasfoto’s nodig? Wij rekenen voor het tweede setje pasfoto’s van dezelfde persoon slechts €10,-. Na het maken van de pasfoto’s zullen deze naar uw adres worden opgestuurd.

Wilt u graag een afspraak maken voor pasfoto’s op locatie? Stuur dan een mail naar highlightsportret@gmail.com en vermeld voor welke documenten de pasfoto’s bedoeld zijn, uw naam en telefoonnummer, het adres waar de pasfoto’s genomen dienen te worden alsmede hoeveel personen. Wij laten dan zo spoedig mogelijk weten of uw dag naar keuze beschikbaar is.

Let op: vanwege de apparatuur is het noodzakelijk dat u beschikt over een ruimte van minimaal 3 meter bij 3 meter.

Portretfotografie

 

Een professionele profielfoto maken is een belangrijke stap want de eerste indruk telt. Uit onderzoek is gebleken dat mensen met een gunstige foto 40% hogere kans hadden op een uitnodiging voor werk. Als de profielfoto mensen niet aanspreekt, wordt er al helemaal niet meer naar je kwaliteiten gekeken. Een professionele profielfoto maken heeft derhalve de meeste impact op jouw profiel.

Met de mobiele fotostudio is het mogelijk om bij u op locatie foto’s te maken met een grijze/witte of zwarte achtergrond. Indien u liever een foto buiten wilt op een mooie locatie kan dit uiteraard ook. Iedereen heeft zijn of haar foto nodig voor andere doeleinden en bovendien verschillen smaken. Zo zal de een liever een portretfoto willen met veel groen op de achtergrond terwijl de ander liever een zakelijk portret wil met een witte achtergrond. Belangrijk is dat de foto op een professionele manier is gemaakt en dit ook uitstraalt.

 

Studiofotografie BINNEN op locatie worden gemaakt voor: 

1 geretoucheerde foto + half uur op locatie = € 50,- 

2 geretoucheerde foto’s + 1 uur op locatie = € 75,-

5 geretoucheerde foto’s + 1 uur op locatie = € 100,-

Let op: vanwege de apparatuur is het noodzakelijk dat u beschikt over een ruimte van minimaal 3 meter bij 3 meter.

 

Fotografie BUITEN op locatie worden gemaakt voor: 

2 geretoucheerde foto’s + half uur op locatie = € 50,-

5 geretoucheerde foto’s + 1 uur op locatie = € 75,-

10 geretoucheerde foto’s + 1 uur op locatie = € 100,-

 

* + € 10,- per extra foto. 
* Genoemde tarieven zijn exclusief voorrijkosten van €0,39 per kilometer.

gallery/flyer bedrukken

(Pas)foto's op locatie

gallery/pasfoto's